Köszöntelek az oldalon!

Kristóf Esztinek hívnak, és a blogom írásával, a történeteim megosztásával örömet szeretnék csempészni a mindennapjaidba.

Tudnod kell rólam, hogy töretlenül hiszek a királylányokban, a mumusokban, a varázsszőnyegekben, a beszélő tárgyakban, a Mikulásban, Jézuskában, a varázslatokban és a varázslókban, a csodákban, a mesékben, a Disney hercegnőkben, a gumimacikban, a szerelemben, a barátaimban, anyukám erejében és szívében, apukám huncutságában és egyediségében, a testvérem álmaiban és terveiben, a nagynéném racionális döntéseiben és pótolhatatlan személyiségében, D. örökkön örökké tartó gondoskodásában és féltésében, a kutyák feltétel nélküli szeretetében, az optimizmus erejében, a család egységében, és a gyümölcsös fruttiban.

Képtelen lennék abbahagyni a napi kincsek keresését, mert azzal kizárnék az életemből rengeteg vidámságot, könnyekig tartó nevetést, kérdőjelet és bolondságot.

Budán élek a párommal és a két kiskutyánkkal. Az a típus vagyok, akivel mindig történik valami, bármerre megy, bármit csinál. Próbálok színesen élni, mindig nyitott lenni az apró csodákra. Élvezem a város pörgését, a rengeteg rendezvényt, szabadidős elfoglaltságot, mert mindeközben sok vidám, érdekes kincs jön az utamba.

Ezeket a kincseket szeretném megmutatni neked.